Winterzon!

Winterzon!
Met meer dan 330 dagen zon per jaar kan aangenomen worden dat het hier ook in de winter aangenaam vertoeven is. Als winterzonbestemming is de Turkse Rivièra echter nog niet doorgedrongen tot de massa.
Buiten het seizoen (maart, april en oktober, november) is de kans op redelijk tot goed weer met temperaturen rond de 18˚ -20˚ geen uitzondering. En ook in de wintermaanden komt de temperatuur zelden onder de 10˚.

Door de beschutte ligging aan de voet van het Taurusgebergte, heeft met name Alanya een zacht klimaat in de wintermaanden. De koude, noordelijke winden hebben vrijwel geen invloed op het klimaat direct aan de kust. Het milde klimaat is voor vele cultuur-, natuur- en sportliefhebbers een welkome afwisseling in de maanden dat het kwik in Nederland vaak tot onder het vriespunt daalt.

De kans op goed weer is iets kleiner in het Zuid-Westen (o.a. Dalaman, Marmaris) en een stuk kleiner langs de Westkust (o.a. Kusadasi, Bodrum, Izmir) en de Zuidoostkust.

 

In de wintermaanden mag een trip door het indrukwekkende Taurusgebergte, inclusief winterbarbecue, niet aan uw activiteitenlijstje ontbreken

 

 

 

Back to top

Projecten

 1. Mahmutlar
 2. Kargicak
 3. Kusadasi
 4. Kusadasi
Bekijk alle objecten

Alle Tips & tricks

 1. Tip 1:
  Controleer of er een algemene Iskan is verstrekt voor het huis dat u op het oog heeft. Een algemene Iskan -...
  Meer
 2. Tip 2:
  Geloof niet direct dat iemand die u een Tapu laat zien ook werkelijk de eigenaar is van hetgeen u wilt kopen!...
  Meer