De Turkse Rivièra

Een groot gedeelte van de Zuidkust van Turkije wordt aangeduid met de term Turkse Rivièra. Ruim genomen wordt hiermee meestal de kuststrook Marmaris- Antalya, tot net voorbij Alanya bedoeld. En hoewel geen officiële benaming voor het gebied, in de toeristische sector wordt de term veelvuldig gebruikt.

Bruisende badplaatsen
De Turkse Rivièra kenmerkt zich door kilometers prachtige kustlijn met zandstrand of fijngrind, prachtige baaien, bekende en minder bekende badplaatsen als Alanya, Side, Kemer,  Belek en de centraal gelegen, grote havenstad Antalya. Het toerisme heeft zich de laatste jaren enorm ontwikkeld in dit deel van Turkije, en met name Side en Alanya zijn uitgegroeid tot bruisende, drukke badplaatsen.

Meer dan strand alleen
Voor de strandliefhebbers is de Turkse Rivièra een ideale vakantiebestemming - er wordt niet voor niets vaak verwezen naar Side en Alanya als de 'Turquoise Kust' vanwege de kleur van de zee -  maar steeds meer worden andere pareltjes van dit gedeelte van Turkije ontdekt. Het gebied staat bekend om de vele culturele bezienswaardigheden, het natuurschoon en de sportieve activiteiten, waarbij Golf een belangrijke rol heeft ingenomen. 

Benieuwd naar al het moois dat de Turkse Rivièra u te bieden heeft? Klik hier voor inspiratie!

Gevarieerd aanbod
Ook het aanbod van accommodaties voor uw tweede verblijf is in dit gebied zeer gevarieerd; van praktische appartementen tot volledig gemeubileerde villa's en penthouses waar u zich onderdompelt in weelde en luxe, en geniet van een nieuwe levensstijl! In iedere prijsklasse, voor ieder wat wils!

Back to top

Projecten

 1. Mahmutlar
 2. Kargicak
 3. Kusadasi
 4. Kusadasi
Bekijk alle objecten

Alle Tips & tricks

 1. Tip 1:
  Controleer of er een algemene Iskan is verstrekt voor het huis dat u op het oog heeft. Een algemene Iskan -...
  Meer
 2. Tip 2:
  Geloof niet direct dat iemand die u een Tapu laat zien ook werkelijk de eigenaar is van hetgeen u wilt kopen!...
  Meer